معرفی و خرید انواع باسکول جاده ای

خرید باسکول جاده ای

باسکول جاده ای بزرگترین و صنعتی ترین دستگاه هایی است که برای محاسبه وزن بار در ماشین های سبک و سنگین مثل کامیون، تریلر و واگن باری طراحی شده است. در ادامه با باسکول جاده ای بتن فلز و باسکول  جاده ای تمام فلز اشنا خواهید شد. ظرفیت انواع باسکول های جاده ای معمولا از 8 تن شروع و تا 300تن ادامه دارد. 

باسکول جاده ای

می تواند تمامی صنایع حمل و نقل و ریلی را پوشش دهد. باسکول جاده ای یکی از انواع باسکول صنعتی است که در صورت سرویس دهی در زمان مناسب عمر ان به بیش از بیست سال می رسد. باسکولی جاده ای می تواند در تمامی شرایط آب و هوایی و محیط های صنعتی به فعالیت خود ادامه دهد.

اجزای باسکول جاده

باسکول جاده ساختار پیچیده تری نسبت به باسکول های صنعتی مورد استفاده در کارخانه ها و صنایع تولیدی دارد و مراحل نصب آن ها فرآیندی زمان بر است که باید بسیار دقیق و حساب شده انجام شود. سکو یا کف صنعتی، لودسل، فونداسیون، جعبه توزیع، نمایشگر (نشانگر) و چاپگر از اجزای باسکول جاده ای هستند که تعداد، نحوه نصب و الگوی اجرای آنها با توجه به ظرفیت باسکول جاده تغییر می کند.

خرید باسکول جاده ای
خرید باسکول جاده ای

خاکبرداری

 اولین مرحله در نصب باسکول جاده ای، خاکبرداری است که باید با توجه به ابعاد و نقشه اولیه باسکول انجام شود. در مرحله دوم به فونداسیون دستگاه می رسد که از مجموعه بسیار محکمی از کلاف های فلزی به هم پیوسته تشکیل شده است که فضاهای میانی آن با بتن پر شده و با قرار گرفتن در زیر صفحه سکو، فشار ناشی از آن را کاهش می دهد. از فرو رفتن آن در زمین جلوگیری می کند. 

وظایف فونداسیون

یکی از مهمترین وظایف فونداسیون، قرار دادن صحیح باسکول در محل نصب و انتقال صحیح بار به زمین است. لازم به ذکر است که اجرای این مرحله بسیار حائز اهمیت است و تا 30 درصد دقت باسکول جاده را تحت تاثیر قرار می دهد.

انواع باسکول روی زمین

تمام فلزی

بتن فلزی

باسکول مرکب یا باسکولی پیش ساخته

انواع باسکول داخلی

تمام فلزی

بتن فلزی

کامپوزیت یا پیش ساخته

 فونداسیون : این مرحله مهم ترین مرحله در نصب هر باسکول است، اجرای نادرست و غیر اصولی فونداسیون می تواند چندین تن خطا در وزن ایجاد خواهد کرد. 50 درصد هر باسکول برای کار فونداسیون و 50 درصد دیگر برای دقت سازه، لودسل باسکول و تجهیزات است.

 سازه اصلی (سکو)

بدنه یا صفحه اصلی باسکول را سازه یا سکو می گویند. دلیل ساخت باسکول دستیابی به مجموعه ای که تحمل نیروی با وزن کالا، انتقال نیرو را به درستی انجام بدهد، از این رو ساختار دقیق برای درست طراحی شده است.

حتما بخوانید  باسکول جرثقیل سقفی

 لودسل های باسکول

لودسل ها سنسورهای وزن هستند که در زیر سکوی باسکولی دیجیتال قرار می گیرند و پس از دریافت وزنه، عدد وزن را به نشانگر یا نمایشگر باسکول منتقل می کنند.

نمایشگر باسکول
نمایشگر باسکول

 جی باکس

جعبه باسکول برای یکسان سازی خروجی لودسل است اما بهتر است بدانیم که باسکول خوب نیازی به جی باکس در این مورد ندارد. فقط به عنوان یک جعبه تقسیم عمل می کند.

 نشانگر (نمایشگر مقیاس)

 این دستگاه وظیفه نمایش وزن را به اپراتور دارد. سیم خروجی از جعبه تقسیم باسکول به نشانگر متصل می شود و نمایشگر باسکول عدد وزن را نشان می دهد.

 چاپگر

 برای چاپ عدد وزن نمایش داده شده، چاپگر به نمایشگر متصل شده و عدد وزن چاپ می شود.

باسکول های بتنی و فلزی جاده ای در ظرفیت های 5 تن، 10 تن، 20 تن و … طراحی و ساخته می شوند که همانطور که از نام این باسکول پیداست، جنس آن از بتن و فلز است. ویژگی مشترک این نوع باسکول جاده ای و باسکول تمام فلزی شاسی فلزی آنهاست که وظیفه وزن کشی بار و انتقال آن به لودسل ها را بر عهده دارد. شاسی باسکول بتنی فلزی و صفحه باسکول بتنی است.

طراحی و ساخت باسکول جاده بیشترین تاثیر را در استحکام سازه و وزن توزین خواهد داشت به همین دلیل موارد ذکر شده تاثیر بسزایی در قیمت باسکول جاده ای دارد. نصب باسکول بتنی فلزی راه بسیار آسان است و مدت زمان نصب آن با توجه به اجرای فونداسیون تا 75 روز طول می کشد.

باسکول های بتن فلزی که دارای 50 سال سابقه تولید در ایران می باشد دارای ساختار فلزی بسیار مستحکم، دقت بالا و قیمت مناسب می باشد.

باسکول جاده ای تمام فلز

فلزات از مواد اولیه مهم کارخانجات مختلف در تمامی صنایع هستند و نقش مهمی در عرصه صنعت دارند. یکی از صنایعی که فلزات به عنوان یک ماده بسیار مهم در آن به شمار می روند و اساس این صنعت است، صنعت ساخت باسکول و تجهیزات توزین است. 

از فلزات در کارخانه های توزین برای تولید باسکول های تمام فلز و بتن-فلز استفاده می شود.

برای تولید فلس های فلزی با توجه به نوع کاربرد و محل استفاده از آلیاژهای مختلفی استفاده می شود. به عنوان مثال در کارخانه هایی با محیط مرطوب که با مواد شیمیایی سروکار دارند از فلز آلومینیوم یا آلیاژ فولاد با عیار مناسب و فولاد ضد زنگ استفاده می شود. 

شایان ذکر است که واژه تمام فلز، تمام فولاد یا تمام بتن زمانی به کار می رود که صفحه باسکول و اجزای آن فلزی باشد. به عبارت دیگر مواد به کار رفته در قسمت مکانیکی و قسمت الکترونیکی باسکول مورد نظر نیست. نوع دیگر باسکول، باسکول بتنی است که از نظر طول عمر و قرارگیری در محیط های مختلف شبیه باسکول فلزی است، با این تفاوت که قیمت رسوب فلزی از نوع بتنی یا بتنی-فلزی بیشتر است و البته وزن آن بیشتر از باسکولی بتنی است.

باسکول جاده ای
باسکول جاده ای

ویژگی های باسکول جاده ای تمام فلز

اجزای اصلی باسکول فلزی شامل تیر، لودسل، نمایشگر وزن و جعبه اتصال است. باسکول فلزی به دلیل استفاده از فلزات در ساختار خود دارای ویژگی های منحصر به فردی مانند مقاومت و استحکام بسیار بالا در برابر شرایط سخت، نصب سریع و آسان، قابل حمل بودن، امکان نظافت و تعمیر بهینه، مقاومت بالا در برابر بارهای دینامیکی می باشد.  ایستا، هزینه حمل کم، عملکرد مناسب تر در آب و هوای خشک و دقت بالا.

حتما بخوانید  تعویض و تعمیر انواع ترازو

اندازه باسکول فلزی

یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت باسکول فلزی ظرفیت و اندازه این محصول می باشد. ظرفیت باسکول های فلزی و ابعاد زیره در دستگاه های توزین صنعتی متغیر بوده و با توجه به نوع استفاده از این محصول و پس از نیازسنجی مشتری تعیین می شود و مراحل تولید و سپس تحویل آن به مشتری انجام می شود. . ظرفیت انواع باسکول های فلزی معمولا از 8 تن تا 200 تن و ابعاد آن از 4*2.2 متر تا 16*3 متر متغیر است.

قبل از خرید باسکول ابتدا محل نصب باسکول را مشخص کنید.

قبل از اجرای فونداسیون باسکول، باسکول قرار می گیرد. منظور از قرار دادن تعیین محل باسکول است. شایان ذکر است بسیاری از مشتریان در مراحل بعدی به دلیل اشتباه در قرارگیری اولیه باسکولی دیجیتال با مشکلات عدیده ای مواجه شده و متحمل هزینه های زیادی شده اند.

قبل از خرید باسکول به نکات زیر توجه کنید:

استاندارد 747 دارای شرایط زیر است:

  • دستگاه را روی شیب قرار ندهید.
  • باسکول را در محلی قرار دهید که آب سطحی به داخل گودال فلس نریزد.
  • دستگاه را در محدوده تردد وسایل نقلیه قرار ندهید، در غیر این صورت سرعت عبور وسایل نقلیه از روی باسکول حداکثر 15 کیلومتر بر ساعت باشد.
  • در دو طرف باسکولی دیجیتال باید فضای کافی وجود داشته باشد تا فضای کافی برای دور زدن وسیله نقلیه وجود داشته باشد.
  • ورودی و خروجی باسکول باید کاملاً مجزا باشد یعنی اگر وسیله نقلیه از یک طرف روی باسکول رفت باید از طرف مقابل خارج شود.
  • در باسکول عمومی باید درهای ورودی و خروجی داشته باشد تا وسیله نقلیه دیگر نتواند همزمان وارد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *